Iklan Billboard 970x250

Lønnstrinn staten

Iklan 728x90

Lønnstrinn staten

Sentrale tillegg utgjør 70 prosent av disponibel ramme Ltr. Bort fra lønnstrinn.


Vtoedjjhfnktum

Hovedtrekkene i resultatet økonomi.

. Det har derfor vært sonderinger mellom Unio og Akademikerne rundt en felles tariffavtale. Jeg vil oppfordre Forskerforbundets tillitsvalgte til å kikke på de galopperende lederlønningene i staten og den stadige opprettelsen av direktorater med stadig nye lederstillinger for å finansiere lønnsløft heller enn å peke på LOs profil som problemet. Hold deg oppdatert på nyheter og aktuelle fagsaker.

Ett ekstra lønnstrinn til alle i lønnsramme 1408. Med dette har LO stat kommet langt på vei i å harmonisere de to avtalene i staten sier han. LO Stat YS Stat og Unio forhandler årlig med Staten om lønnsoppgjøret i det statlige tariffområdet.

De som har lønnstrinn 33 og høyere får lønnstillegget i form av en økning på 371 prosent med virkningsdato fra 1. Ofte stilte spørsmål Har du spørsmål om for eksempel ferie permisjon eller arbeidsforhold. Vi ønsker nemlig også en lønnsutvikling for våre medlemmer med høyere utdanning.

Les om vår politikk. Finn svar i ofte stilte spørsmål. Vi kan sikkert også.

Hva mener Norsk Lektorlag. Forhandlingssammenslutningene Akademikerne Unio og YS Kommune Oslo har også godtatt meglingsresultatet. Dette reiser spørsmålsstillinger rundt kvalitet av det tilbud som gis av offentlig sektor og om utdannelse og kompetanse verdsettes av staten som arbeidsgiver.

Her finner du en oppdatert oversikt over de statlige lønnstrinnene. Her finner du oversikt over lønnstrinn lønnstabeller og krav til ansiennitet. Disse forhandlingene skjer i løpet av april slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1.

Ser en på de praktiske effekter er noen momenter summert opp nedenfor. Vi ivaretar medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår gjennom partsarbeid og politisk påvirkning. Meld på nyhetsbrev fra Sticos.

Du kan lese mer om oppgjøret på LO stat sine sider. Dermed unngår 18388 LO-medlemmer i Oslo kommune å havne i konflikt.


Lonn Og Avtaler For Ansatte I Statlige Virksomheter


Lonn Og Avtaler I Staten


Lonnsplassering Sykepleiere Pdf Free Download


Ingen Streik I Staten Alle Sikret God Reallonnsvekst


Dette Betyr Lonnsoppgjoret I Staten For Din Lonn Forskerforbundet


Arets Lonnsoppgjor I Staten Hva Betyr Det For Deg Pdf Free Download


Hta Stat A Tabell 2011 By Erling Bergan Issuu


Na Kan Lonnstrinnene Forsvinne Dette Ma Du Vite Om Lonnssystemet I Staten


Enighet Etter Mekling I Staten Slik Er Resultatet

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post